Egy lakás akkor válik otthonossá, ha a kialakításához felhasznált design elemek tökéletes harmóniában állnak a benne lakók személyiségével.

Cégünk feladata, hogy Önnek és családjának funkcionálisan is lakható, harmonikusan berendezett otthont alakítsunk ki, ahol minden fontos dolognak, tevékenységnek jut elég hely és ahová hazaérve azt érezhetik, ez az a hely, ahol könnyedén eltűnik a napközben felhalmozódott feszültség.

Lakberendezőink segítenek megvalósítani az elképzeléseit, akár a lakberendezési újságok kínálta sok-sok Önnek tetsző ötlet közül azt, amelyik a lakás stílusához és az Ön egyéniségéhez a legjobban illik.

A tervezési munka során segítséget kap tőlünk az anyagok, berendezési tárgyak kiválasztásában, megrendelésében, szállításában, szakmai kapcsolataink révén pedig olyan helyekre tudjuk Önt elkalauzolni, ahol jó minőségű anyagokat kedvezményesen vásárolhat meg.

A kiviteli terveken az Ön által kiválasztott berendezési tárgyak, burkolatok szerepelnek, valamint pontos instrukciókat (elektromos tervek, burkolat kiosztási terv stb.) adunk az építési vállalkozóknak a megvalósításhoz.

Így a kivitelezési munkák alatt Ön mindvégig nyugodtan végezheti mindennapi teendőit annak tudatában, hogy leendő otthona hozzáértő, jó kezekben van.